Toetsen voor Scott & Young – Change our game (vrede, verbroedering en verdraagzaamheid in Brussel)

Op 22 maart werd Brussel getroffen door verschrikkelijke terroristische aanslagen, die tot op de dag van vandaag veel impact hebben op de stad. Twee dagen later, op 24 maart, overleed Johan Cruijff, een wereldvoetballer met een sociaal hart die veel heeft betekend op het vlak van het sportief bij elkaar brengen van mensen van verschillende achtergronden.

Aan de hand van de aanslagen heeft Oranje in Brussel (OiB) het initiatief genomen om een bijdrage te leveren aan vrede, verbroedering en verdraagzaamheid in Brussel. Het uiteindelijke doel van deze campagne is om een ‘Cruijff Court’ op te richten in Molenbeek die Brusselse jongeren samenbrengt om op een veilige plek te sporten en spelen in de buurt.

Wij hebbben in samenwerking met Amsterdamse rapper Rocky Soekha (lid van de raproep THC) en gedupeerde kinderen van de aanslag het nummer ”Change Our Game” opgenomen. Vandaag brengen wij het lied voor het eerst LIVE in een afgeladen Edmond Machtensstadion, in de Brusselse wijk Molenbeek. Wij hopen op deze manier zoveel mogelijk awareness te creëen voor de campagne en de crowdfundingsactie, die daarna van start gaat.
Een deel van de opbrengsten gaat naar slachtoffers van de aanslagen en het andere deel wordt geïnvesteerd in het Cruijff Court in Molenbeek.

LET’S CHANGE OUR GAME!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *